Många samtal blir det…

Har för tillfället nästan en daglig kontakt med Berndt, han är mycket tillmötesgående och tar sig tid för mina frågor och funderingar. Vi har det senaste diskuterat placeringen av badstegen, på nuvarande båtar sitter den innanför en ”dörr” i akterspegeln men med vårt säkerhetstänk så vill vi ha till en placering som gör det möjligt att nå den från vattnet.

  

Om man faller i vill man ju kunna nå stegen för att ta sig upp. Vår plan är att fälla in en kasettstege i utrymmet under ”dörren” som man når från vattnet.

Har idag även kontaktat firman som skall göra markarbetet i trädgården, känns bra att det blev den lokala firman som får jobbet. Nu skall vi bara ta bort det som ligger i vägen, diverse träd och en vedhög innan de kan sätta skopan i backen. Hoppas att vintern håller sig borta ett tag till!

/T

4 911 tankar kring ”Många samtal blir det…

 1. Peter Tillman

  Jag har helt sonika tagit bort dörren samt förlängt stegen så att den fälls ut ”en gång till” med två extra steg och att den i uppfällt läge står bakom sittoftet – en liten tamp in den är den mycket lätt att nå från vattnet 🙂 Snyggare, enkare och så känns det säkrare.

  1. Meadiva Inläggsförfattare

   Vi funderade på att ta bort dörren men kom nog fram till att vi vill ha en ”hel” akterspegel. Pratade med Båtsystem som skall ha en kassetstege för inbyggnad i sitt sortiment(har inte sett den ännu men det lät precis så som vi tänkt)

   /Tobias

Kommentarer är stängda.