Liggedag i Stralsund

Liggedag Stralsund- Lauterbach 003Liggedag Stralsund- Lauterbach 006

Vi gillade Stralsund såpass mycket att vi valde att ligga kvar en extra dag, killarna ville gå på akvariet i hamnen. Akvariet var väldigt trevligt, de hade ett frågeformulär på svenska som vi gjorde med stor entusiasm (det fick bli dagen skola). Efter besöket åt vi lunch på torget.

Liggedag Stralsund- Lauterbach 020Liggedag Stralsund- Lauterbach 022

Kvällen ombord ägnas åt mys, en gubbe ritas i olika delar och några kapitel Harry Potter i sittbrunnen. Vi går sedan och lägger oss men har svårt att somna då det är fullt kalas på kajen tvärs över hamnen. Kalaset avbryts av några höga knallar innan världens..

 Liggedag Stralsund- Lauterbach 032

…fyrverkeri bryter ut. Det var riktigt mäktigt och imponerande att de firar vår nationaldag på detta viset Ler

/Tobias