Liten inköpsturné mellan passen!

  

Har fått tag på en trevägsventil till expansionstanken, de hade även en slangstump på 15,34 meter så vi hoppas att den räcker till allt! Lite andra rördelar för att få till anslutningarna mot tanken stod också på dagens lista!

På kassadisken på Hjertmans låg det en hög med SearchMagazine, en tidning som alla pratar om…nu skall jag läsa och skapa mig en egen uppfattning tänkte jag!

  

Jag handlar det mesta på Viking Yachting men idag tog jag en sväng in på Hjertmans för att kika lite, blev ett par gångjärn och en 3/8 slangnippel!

Till lådan i förpiken tänker vi sätta ett öppningsbeslag som gör att vi inte behöver något handtag, man trycker helt enkelt till på locket så åker det upp lite så man får tag i kanten.

Tack vare en tråd som jag skapade på Maringuiden så har jag löst frågan kring batterieliminator, det finns en inbyggd transformator i elpatronen så det krävs ingen 12 volts källa, tur att man vågar fråga och visa sin okunskap ibland.

/Tobias

7 tankar kring ”Liten inköpsturné mellan passen!

  1. Jan-Olof

    Vad ska 12 V:en tjäna till i elpatronen ?
    Ni tycks ha valt Paralarm och inte Yachtsafe som Viking säljer, slump eller nån särskild grund?
    Överväger ett nytt larm till Aquila, då med sms larm förstås.

  2. Meadiva Inläggsförfattare

    12 v är till styrelektroniken! Vi har Paralarm till huset och har kopplat in båten på samma larm, till båten när vi är ute har vi inte larm ännu men kan ordna det med Empirbussystemet!

    /T

Kommentarer är stängda.