Vagga till kölen och lite värmegrejer

  

Nedre delen på kölen är nu klar, den kommer att få hänga i sin ställning ytterligare en vecka så den blir genomhärdad innan all vikt hamnar på dess undersida. Skruvade ner den lite för att bättre kunna placera vaggan på pallningen. Insåg då att nästan all vikt ligger på bultarna i akterkant, det var stor skillnad hur lätt det var att vrida muttrarna. Måste komplettera med lite skiva så det blir tillräckligt stabilt för en vägtransport ner till varvet.

 

  

Har  under resten av dagen tagit tag i saker som hamnat lite på efterkälken, skumfyllt utrymmet som finns mellan akterstuven och inredningen. Gjorde en pappform som jag tejpade upp. Tejpade även baskidan så inte pappen skulle fastna, funkade bra.

  

Engångshandskar går det åt många av, gillar de tunna i vinyl som skyddar bra. Jag tycker det är svårt att veta hur skummet beter sig så jag blev väldigt förvånad över hur mycket som kom ut….

  

Fick äntligen plastat fast fästet till elpatronen i värmesystemet, den sitter under bänken i förpiken. Nu skall den bara målas innan elpatronen kan monteras. Förhoppningsvis kommer vi kunna använda den för uppvärmning i vinter.

/Tobias