Målning och gasledning

IMG_5148  IMG_5154

Efter en förmiddag med huspyssel var det dags att greja lite ombord, grundade det vita på skåpet igår och idag spacklade jag det med PP100 spackel. Garneringen till toaletten vill jag nu få klar så jag kan montera den. Börjar med att försänka för skruven innan jag experimenterar med sprutmålning.

IMG_5155  IMG_5163

Grundar en omgång, mellanslipar och målar en vända till innan jag tar kvällen. Även skåpet får sig en omgång, det blir bättre efter spacklingen.

IMG_5164

Mixtrar en massa med inställningarna på sprutan och tycker jag får okej flyt på det hela…återstår att se när det torkat.

IMG_5158  IMG_5159

Pappa har vari med idag också, vet faktiskt inte vad han gjorde på förmiddagen men jag tror inte att han låg och sov ombord direkt….men på eftermiddagen hjälptes vi åt och drog gasledningen från boxen till spisen, vi matar in den i en grå flexislang som skydd. Kopparledningen är 8,3 meter lång och vi har mellan falskan och spisen 8 meter, det är lagom spill…..

IMG_5152

Svärmor var ombord och besiktigade toaletten och jag tror att det blev godkänt.

/Tobias

© Copyright Meadiva, All rights Reserved. Written For: MeaDiva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.