Riggdetaljer

  

Fick en leverans från Seldéns idag, jag har en veckas byggsemester framför mig nu och kommer inte in till Göteborg på ett tag därav en specialare, tack för hjälpen Jonas! Återkommer när de sitter på plats så du kan komma och mäta!

  

Mastfoten är justerbar +/- 60 mm så det är inte så himla precis på millimetern att den hamnar rätt. Det finns mycket bra info på Seldéns sida om och hur man räknar ut var den skall placeras i längsled. Sidled är det värre med, där måste den sitta exakt! Med hjälp av mallarna så skall det förhoppningsvis gå bra! Får börja med mastringen så skall det väl ge sig sedan.

Fick även hittat lite vagnsbult till gasolboxprojektet!

/Tobias

4 tankar kring ”Riggdetaljer

  1. best article generator

    I’m more than happy to uncover this website. I wanted to thank you for ones time due to
    this fantastic read!! I definitely savored every part of
    it and I have you book-marked to check out new stuff on your web site.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *