Mera toalett

Idag for jag hem mellan vaktpassen på jobbet, övriga familjen var fortfarande ute och badade och jag kände för att jobba lite så på med blåbyxorna och ut i båten.

  

Arbetet med toaletten fortskrider och idag har jag breddat hålet bakom toaletten lite. När jag provsatt så tog axeln emot i skivan bakom och så kan vi inte ha det.

Använder mig av en skena och sänksåg för att lägga ett snitt mot skottet. Ett par tvingar på baksidan fixerar skenan så den inte rör sig under tiden. Bra verktyg är guld värt vid denna typ av jobb.

För att såga rent använder jag mig av ett anhåll som jag tejpar fast med dubbelhäftande tejp, funkar kanon! Tyvärr gick min multisåg sönder så det blir till att reparera eller köpa en ny för utan den går det nog inte att få i hop en hel båt….

  

Nu kommer stolen tillräckligt långt bak och axeln tar inte i, gjorde även ny testdurk och fick den på plats. Nästa steg är att sätta gränserna för handfat och bänkskiva.

Troligtvis kommer vi inte hitta ett handfat som passar så vi får fundera på hur vi skapar oss ett eget som är anpassat efter vårt utrymme. Skissen visar på hur man kan göra flaskställ i innerkant på bänkskivan, många skisser blir det…

/Tobias

8 tankar kring ”Mera toalett

 1. Lasse

  Tjena Tobbe!

  Har en bekant i stockholm som specialbygger allt möjligt, bl.a handfat och hoar, i ett material som heter LG hi-macs som påminner om Corian. Kan vara värt att kolla upp om ni inte hittar ett handfat som passar. Här är adressen till hans hemsida: http://www.tsoi.se/TSOI/badrum%20.html

 2. Meadiva Inläggsförfattare

  Hej
  Tackar för tipset, skall kolla på den sidan när tillfälle bjuds!
  /Tobias

Kommentarer är stängda.