MeaDiva legat nere

Under dagen har vår blogg tydligen legat nere, gjorde ett inlägg i morse och en uppdatering efter det. Det var en uppdatering på ett plugin som låg bakom krachen. Den känslan i kroppen jag fick när jag inser vad som kan ha hänt-allt kan vara borta. Hur skall man fixa det??

Men efter att första förskräckelsen lagt sig så gick jag in med Filezilla och helt enkelt tog bort de filerna som jag uppdaterade i morse, de är ett program som håller koll på statistiken som jag inte aktivt använder. Tur att jag kom i håg vilka filer som uppdaterats.

Häromdagen blev en blogg vän utsatt för kontokapare som gjorde att de tappade kontrollen över sin blogg ett tag, kan nu lite mer känna hur det känns….

I morgon skall jag se över hur mina säkerhetskopior fungerar!

Har i övrigt inte gjort så mycket i båten i dag, vi har kikat lite mer på toaletten! Det kommer att funka och bli bra är vi övertygade om!

/Tobias