Tilläggsisolerat i akerstuven

  

Idag har jag med hjälp av min pappa plastat på 10 mm isolering i akterstuven, limmar det med två lager glasfibermatta mättad med plast som isoleringen sedan trycks fast i.

  

Jobbet löpte på bra och vi var klara på ett par timmar inklusive uppstart, det är mycket förberedelser när man skall plasta. Vi rev 40 remsor glasfiber i en bredd av 20 cm för att inte ha för stora bitar att jobba med, de tillpassades på plats. Isoleringen mättades med plast innan den skickades ner till mig, stålrullade på isoleringen med en förhoppning om att den skulle fastna bättre då. Sedan på med listerna som håller det tillfälligt på plats.

Det som återstår är lite fogskummande på strategiska ställen innan vi kan lägga på ytterskiktet av glasfiber.

Tack för hjälpen idag pappa!

/Tobias