En leverans

I dag har jag varit och hämtat delarna till värmesystemet, många delar…

  

Jag har gjort ett test med en ”fästlåda” till konvektorn, har planer på en universell längd på låda så det blir en enkel tillverkning i verkstan. Tanken är ju att vi skall kapa konvektorn efter den längd som vi behöver, de är nu 1900 mm långa. Det blev bäst pris/meter på det viset.

Tittar man närmare på konstruktionen så är det en tunn aluminiumplåt som är veckad och bara klämd på röret. Det är bara att kapa i önskad längd, precis så som vi hoppats!

Fästlådan skall vi sedan använda att hänga konvektorn i under kojbotten, sidan på lådan skall styra luftströmmen åt rätt håll. Det är ju svårt att komma åt att skruva underifrån så vi kör med skruv från ovan in i lådan för en enklare montering.

I morgon skall det byggas lådor och kapas skarvrör som förberedelser inför lördagens montering!

/Tobias

9 tankar kring ”En leverans

 1. Jan-Olof

  Värmesystemet det vattenburna kommer att bli er bästa vän.
  Med prognoser som nu +5C på nätterna är det gott med en bra värmeanläggning!

  Svara
 2. Fondove

  Listen to me, you all listen to me cialis generic best price The ОІ value was used to identify the release mechanism since there is a linear relationship between these values of ОІ and the values of the exponent n-values used in the Korsmeyer-Peppas model Papadopoulou et al

  Svara
 3. emigree

  Unlike other S. doxycycline treat chlamydia Some parameters, such as fatigue, may improve with antibiotics 9; however, given the lack of global improvement and risk of harm associated with long- term administration, the evidence does not support their use.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *