Två dagar kvar

Sista helgen utan båt, hoppas vi iallfall. Funderingarna går nu kring hur båthuset skall se ut, hur man täcker gavlarna mm. Vi funderar även på om vi kan göra det möjligt att enkelt kunna ta bort presenningen över sittbrunnen och därmed ge möjlighet till sköna fikastunder i solen.

/Tobias & Malin

10 tankar kring ”Två dagar kvar

 1. Cia och Magnus

  Täck inte sidorna och gavlarna mer än en lite bit (som regnskydd) innan i höst. Ni kommer att kokas i värm i om ni inte får luftgenomströmning under sommaren. Som tur är blir det svalare i båten eftersom den har sanwichskrov om man ser till att stänga luckorna. Vi hade det svalt och skönt i alla fall fram till 14-taget på det viset. Men på däck var det bastu

  Svara
 2. Meadiva Inläggsförfattare

  Det skall vi ta fasta på, vi väntar med totalinkapsling till hösten och håller det öppet nertill! Tittade på hemsidestatistiken idag och blev förundrad över siffrorna, funderade en stund och fann sedan att ni länkat till oss, kul och tack!
  /Tobias

  Svara
  1. Cia och Magnus

   Hoppas det är Ok. Vi har inom de närmaste veckorna haft 100000 besökare (varav säker 10000 är vi själva). Helt obegripligt då jag startade bloggen mest som tidsfördriv innan båten kom hem och för att ha en dokumentation för oss själva. Meen det är alltid kul att kunna glädja någon!

   Cia

   Svara
   1. Meadiva Inläggsförfattare

    Självklart är det ok, webstatistik verkar lurigt, vi har tre olika mätare men den som vi presenterar på hemsidan är väl den som verkar mest rimlig. Den räknar ett besök per 24 h intervall från varje unik dator.

    Enligt en annan har vi haft nästan 10000 besök redan vilket verkar orimligt.
    /Tobias

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *