3 tankar kring ”Resa bokad

 1. Cia och Magnus

  Hej igen!
  Spännande att åka och titta på sin båt. De verkar som om ni får en hel del gjort på varvet vilket är jättebra då det ju inte finns någon inliner alls. Det var likadant i ruffen på linjetten vilket gjorde det mycket trixigare att få till det jämfört med förpik och akterruff.
  Det var många fabrikat jag inte kände igen i specifikationen. Vi änvänder ju mest harken, lewmar, andersen i Sverige. Det är säkert bra grejor, kan inte tänka mig att Diva använder något dåligt. Ska vi byta ekonomi på mailen? Vore kul att se hur den skiljer sig mellan ert bygge och vårt men det behöver vi ju inte göra offentligt.
  Vi följer er vidare.
  Vänligen
  Cia

  Svara
 2. Meadiva Inläggsförfattare

  Hej
  Kul att ni följer oss! Det skall bli riktigt kul att åka över, den skall vara klar för leverans då! Vi delar gärna ekonomi per mail. Vi har ju en mer generell kalkyl i stora drag hittils.
  /T

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.